VAASSEN – Tot hun eigen verrassing zijn Iris Kaandorp en Tim Koman afgelopen weekeinde bij SV Vaassen benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Sinds enkele jaren eert de voetbalclub op die manier allen die zich voor de vereniging inzetten. Zaterdagavond ontving het tweetal de Piet Schreurs Vrijwilligersprijs.

 

Hoewel Iris Kaandorp pas sinds kort zelf de voetbalschoenen heeft aangetrokken, zet ze zich al langer is voor de club. Ze is betrokken bij de vele jeugdactiviteiten. Daarnaast zit ze in het bestuur van de Club van Honderd, helpt met het schoonmaken van het clubhuis en werkt intensief mee met de Grote Clubactie. Dat is slechts een kleine greep uit haar activiteiten bij SV Vaassen.

 

Tim Koman is al jaren verbonden aan de vereniging. Hij voetbalt momenteel in het vierde, daarvoor ook regelmatig in het vijfde team. Diverse pupillen hebben onder zijn leiding getraind. Hij is altijd bereid om te helpen bij de verschillende activiteiten zoals het slaapfestijn en de penaltybokaal. Daarnaast is hij trainer/leider van de JO 11.

 

Voor hun grote verbondenheid met de blauw-witte voetbalvereniging werden ze op de jaarlijkse gala-avond in het zonnetje gezet. Naast deze twee winnaars van de Piet Schreurs Vrijwilligersprijs werd Tom Tangelder in het zonnetje gezet. Zijn enorme inzet bij de jeugdafdeling is beloond met de titel ‘runner-up’, waarbij het bestuur wil tonen dat iedereen die actief is binnen de club enorm wordt gewaardeerd.

Verder werden per team de spelers van het jaar gehuldigd en ook de topscoorders werden naar voren geroepen. In de zaal trof Kim Meuleman het vaakst doel, op het veld scoorde Wouter van Lent en Leon Dekic de meeste treffers.

De jeugdspelers van het jaar zijn: Lynn Koetsier (JO-11/1), Brian Vosselman (JO-11/2) en Sven Boeve (JO-9/1) Noud Vosselman (JO-9/2) Fem van der Vecht ( JO-8/1) en Aaron Woerts (JO-8/2).

De veldspelers kozen de volgende voetballers per team: Max van Dongen (1e), Jeffrey Veldhuis (2e), Joop Kaandorp (3e), en Jurgen Boeve (4e). Ook bij de zaalvoetballers werd deze prijs uitgereikt. Hannah Hassig kreeg de trofee bij dames 1. Lisette Slijkhuis had de meeste stemmen van het tweede dames zaalteam ontvangen en het derde team eerde Rosemarie van Eekelen. Bij de heren ging die eer naar Gerrit van Gortel en Henk Labberton voor hun bewezen diensten in de afgelopen jaren aan het eerste en tweede zaalvoetbalteam en Gustaf Breden (3e). Team van het jaar werd SV Vaassen 1.