Petra Leerkes en Johan van Ast: KCVO’s verenigingsvrouw en –man van het jaar

door | jan 9, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen zondag zijn Petra Leerkes en Johan van Ast vol in de schijnwerpers gezet. Hun inzet voor de vereniging in het afgelopen jaar (en de jaren daarvoor) was meer dan genoeg reden om hen te benoemen tot KCVO’s verenigingsvrouw en –man van het jaar.

Petra zet zich op allerlei gebied in. Zij draait bardiensten op zaterdagmorgen, is actief voor vele taken tijdens het sportfestijn en neemt deel in de PR commissie, waarin zij contacten onderhoudt met de pers. Niet te onderschatten: ze geeft haar man Marcel alle tijd en ruimte om zijn bijdrage te leveren binnen het bestuur van KCVO en ook als supporter levert zij heel trouw haar bijdrage.

Johan is een duizendpoot. Hij rolde in het wel en wee van de club door zijn voetballende zoon. Hij werd leider van diverse jeugdelftallen. Hij organiseert al jaren mee aan de jeugdkampen. Hij steekt zijn handen uit de mouwen bij de organisatie van voetbaldagen, sportfestijnen en toernooien. Hij maakt deel uit van de activiteitencommissie èn sinds een paar jaar is hij leider van KCVO 1.

KCVO bouwt op trouwe vrijwilligers, die de vereniging hebben gebracht waar ze nu staat. Petra en Johan hebben hier flink aan bijgedragen en de vereniging is trots op hen. Samen gaan de leden en de vrijwilligers nu weer een mooi nieuw jaar tegemoet, want: ‘Samen maken we de club.’

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: