Ook dit jaar heeft Albert Heijn Vaassen weer een leuke maar vooral gezellige bijdrage geleverd aan de oudere medemens in Vaassen.

Net als vorig jaar heeft Albert Heijn Vaassen op donderdag 11 oktober een zeer uitgebreide lunch georganiseerd voor alle ouderen. Dit met als doel om de ouderen in Vaassen de mogelijkheid te geven plaats te laten nemen aan een gezellig gedekte lange lunchtafel midden in de winkel. Van deze mogelijkheid werd weer volop gebruik gemaakt.

Wie vindt het nu niet gezellig om met elkaar gezellig aan tafel te lunchen of dineren. Iets wat niet vanzelfsprekend is voor veel ouderen. Een gezellige kakofonie van pratende mensen te midden van het winkelend publiek. Dit onder begeleiding van een groep zeer enthousiaste medewerkers die zelf ook enorm genieten van dit bijzondere moment.

Nieuw dit jaar was een bezoek van 2 medewerkers van Albert Heijn Vaassen op woensdag 10 oktober aan De Speulbrink. Zij deelde heerlijke vers gebakken gevulde koeken uit eigen oven uit aan alle bewoners van De Speulbrink. Dit werd door de bewoners “warm” onthaald.
Door dit te organiseren wil Albert Heijn Vaassen iets terug doen voor hun klanten en voor de ouderen in het specifiek. Gezien het succes zal de ouderenlunch ook in 2019 zeker op het programma staan.