Oranjecommissie Vaassen gaat racen.

door | feb 4, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Orange Obstacle Race/ Skelter Race

De Oranjecommissie Vaassen breidt op Koningsdag haar activiteiten uit met twee nieuwe onderdelen. Het idee achter de beide nieuwe onderdelen is dat er een sportief element voor gezinnen/ families, buurten en bedrijven wordt georganiseerd in het middagprogramma. Indien het idee aanslaat zullen de desbetreffende onderdelen worden uitgebreid.

De obstacle race is voor deelnemers die zichzelf sportief willen uitdagen. De Oranjecommissie (OCV) heeft Manon Siemelink bereidt gevonden om de race te organiseren speciaal voor kleine groepjes deelnemers. Manon en de OCV zoekt daarbij nog enkele vrijwilligers die haar gaan helpen bij de voorbereidingen, met opbouwen, jureren, begeleiden van de deelnemers en de afbouw.

Dezelfde vrijwilligers zullen ook kunnen helpen bij het aanpassen van het parcours voor de skelter race. De Oranjecommissie heeft twee fantastische oranje skelters beschikbaar voor het rijden over een bepaald parcours waarin diverse hindernissen genomen moeten worden. Denk daarbij aan een race tussen vader en zoon, broer en zus, moeder dochter etc..

Al met al zullen deze races, op de Ireneweg naast de bestaande onderdelen op Koningsdag invulling geven aan de  wens van veel Vaassenaren voor meer samenbindende activiteiten op Koningsdag. Daarvoor heeft de OCV hulp nodig! Wie wil helpen deze onderdelen op Koningsdag tot een succes maken? Wie vragen heeft kan zich wenden tot het volgende mailadres contact@oranjecommissievaassen.nl of kijken op de vernieuwde website Oranjecommissievaassen.nl.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: