Oranjecommissie presenteert haar nieuwe programma voor Koningsdag

door | feb 24, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Maandag 5 maart aanstaande wordt de algemene ledenvergadering van de Oranjecommissie Vaassen gehouden. U bent welkom vanaf 20.00 uur in de hoofdzaal van de Speulbrink aan de Kerkweg te Vaassen. De penningmeester en de secretaris zullen hun verslag over vorig jaar presenteren.

Na dit gedeelte volgt de bekendmaking van het nieuwe programma op en rond Koningsdag. Er is dan ook gelegenheid voor alle inwoners van Vaassen, verenigingen en scholen om meer informatie te verkrijgen over de festiviteiten op Koningsdag en hun eventuele rol daarin. Vooral voor hen die ge├»nteresseerd zijn in de twee nieuwe onderdelen worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Zo kunnen er nog idee├źn worden uitgewisseld om te komen tot een mooie startup van deze nieuwe onderdelen op 27 april a.s.

De Oranjecommissie heeft inmiddels van een bedrijf uit Vaassen een derde skelter gekregen om in te zetten in de race. Op de foto staan de twee skelters die inmiddels voorzien van een oranje verf laag, geheel in stijl van Koningsdag.

Ook is er nieuws te melden over het vuurwerk en de vernieuwde website. Nieuwsgierig geworden? De koffie staat klaar en de inloop is vanaf 19.45 uur.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: