11 november om 23:11 uur werd het nieuwe prinsenpaar der Rossumdaerpers bekend gemaakt. De aankomende periode zullen Tom Zonnebeld II en Sanne Breden optreden als prins en prinses van de Rossumdaerpers.

Voorafgaande aan deze onthulling begon het feest al eerder op de avond in Café Bar de Ruif. De sfeer zat er al snel in en er werd flink gespeculeerd over wie het nieuwe prinsenpaar zou zijn. Terwijl het feest al een tijdje aan de gang was waren Tom en Sanne zich druk aan het voorbereiden op hun onthulling. Vaassen Actief had het geluk hier bij aanwezig te mogen zijn.

Het nieuwe prinsenpaar werd in een overal gehesen en vermomd met een capuchon, handschoenen en natuurlijk masker. Geen twijfel meer mogelijk, het prinsen paar was niet meer te herkennen. Na een paar bemoedigende woorden van inmiddels oud Prins Frank Mentink en Prinses Linda Casteel vertrokken ze richting de plaats van opstellen.

De Dorpsstraat was inmiddels goed volgelopen. Ter hoogte van Café Bar de Ruif hadden zich behoorlijk wat mensen verzameld die vol enthousiasme wachtte op het nieuwe prinsenpaar. Het duurde niet lang voordat zij hun spectaculaire entree maakte. Een groep vermomde mensen en een tractor met daarop het prinsenpaar werden door een boog van vuurpijlen richting het podium gebracht. Hier werden ze door prins Frank Mentink en Prinses Linda Casteel ontmaskerd.

Nadat alle belangrijke elementen zoals de bontjas, de cape en de staf waren overgedragen was het officieel. Prins Tom II en Prinses Sanne vormen het nieuwe prinsenpaar. Onder luid applaus vertrok het prinsenpaar vanaf het podium Café Bar de Ruif in, hier was de mogelijkheid het nieuwe prinsenpaar te feliciteren. Ook kon er nog even flink gefeest worden.