Op vrijdag 14 december en zaterdag 15 december aanstaande zal de vriendengroep Bike4Semmy weer oliebollen gaan bakken voor Stichting Semmy.

De gehele opbrengst komt tot doel aan deze stichting.
Stichting Semmy zet zich in om kinderen met een tumor in de hersenstam weer een toekomst te geven. Helaas is deze ziekte nog steeds niet te genezen.

Maar door onderzoek komt men steeds dichterbij een doorbraak. Maar hier is veel geld voor nodig.

De vriendenclub zet zich al enkele jaren in om elk jaar een financiële bijdrage te doen hiervoor. Daarnaast hebben zij afgelopen jaar La Marmotte gefietst, dit om naamsbekendheid te krijgen voor Stichting Semmy.

Maar tijdens deze tocht wordt er ook omgezien naar elkaar, wordt Danique Steunenberg herdacht en helpen zij elkaar om deze uitdaging weer te volbrengen. Iedereen heeft zijn uitdaging weer gerealiseerd afgelopen zomer.

Op vrijdag 14 december worden er oliebollen gebakken bij de Gildeschool in Epe, op zaterdag 15 december worden deze gebakken bij Bakkerij Marcel Commandeur in Epe.

U bent van harte uitgenodigd om onze kraam te bezoeken en te genieten van de oliebollen. Ook kunt u de oliebollen bestellen: stuur dan een berichtje naar 06-30989821 met vermelding van uw naam, hoeveel oliebollen u wilt en op welke dag u deze komt afhalen.

Deze liggen dan netjes in een doosje voor klaar!