Er is nog een klein contingent kaarten beschikbaar voor het Vaassens Bier und Weinfest van zaterdag 13 oktober. Dat blijkt het resultaat te zijn van de uitgifte van de gereserveerde entreebewijzen en de eerste vrije verkoop.

De mensen die hun toegang hadden besproken, maar zaterdag niet zijn geweest, hebben dus nog steeds de kans om het feest mee te maken.

Omdat er nog een aantal kaarten over zijn, kunnen zij net als ieder ander daarvoor tijdens de gebruikelijke openingstijden terecht bij dorpscentrum De Wieken.

Het betekent dat de weer tot feesttent omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken vol zit bij dit evenement met een avondvullend optreden van Die Dorfer, een gastoptreden van Anita’s Schlager Parade en een afsluiting in stijl van DJ Remco.

Eerder die dag wordt er overigens al een middagprogramma afgewerkt, waarvoor de toegang gratis is. Dat evenement bevat natuurlijk de traditionele Vaassense voorronde van het Vogelschieten voor de gemeente Epe van het Sint Maartengilde.

Belangstellenden die kans willen maken op de titel Koning van Vaassen kunnen zich voor dat onderdeel van het programma al aanmelden via vogelschieten@rossumdaerpers.nl. Tegelijkertijd is er een feest met Die Dorfer dat te vergelijken valt met het vroegere Frühschoppen.