Nieuwjaars receptie SV Vaassen

door | jan 7, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging SV Vaassen heeft voorzitter Ben Meuleman dit jaar een cheque uitgereikt aan de Stichting Veluwse Wens Ambulance.

In zijn nieuwjaarstoespraak verwonderde Meuleman zich over de huidige miljoenentransfers in het internationale voetbal. ”Wij hopen binnenkort twee nieuwe spelers bij de JO 9 een contract voor het leven te geven”, zei hij gekscherend. “Nee, bij SV Vaassen doen we niet aan deze gekte mee. Hier geen transfersommen, maar selectiespelers die ook gewoon contributie betalen. En velen maken zich daarnaast dienstbaar als vrijwilliger. De leden staan midden in de club, met liefde voor de club”, weet de voorzitter uit ervaring.

Verder vertelde hij dat er gesproken is met de gemeentelijke politici om de zorgen te delen over het groot onderhoud van de velden. “Dit kunnen wij niet alleen. De accommodatie hebben wij de afgelopen jaren met onze vrijwilligers al helemaal in eigen beheer opgeknapt.” Meuleman bedankte tevens beide hoofdsponoren, symbool voor alle anderen die de club ondersteunen.

De verenging heeft ruim drie jaar geleden het charity fund opgericht. Hiermee wil de club structureel een bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoorde projecten. In de voorgaande jaren werden al verschillende goede doelen op incidentele basis gesteund. Het charity fund wordt gevuld met onder andere een substantieel deel van de oud papier opbrengst.

Namens de Stichting Veluwse Wens Ambulance nam Johan Hut de cheque ter waarde van € 500,00 dankbaar in ontvangst. “Ik ben verrast door deze mooie actie van de voetbalvereniging. Wij proberen met onze vrijwilligers wensen te vervullen, waarbij vervoer met een ambulance noodzakelijk is. Zo zijn we laatst met een opa en kleinzoon naar het strand geweest. Opa wilde nog één keer de zee zien en die dag zag zijn kleinzoon hem voor het eerst lachen”, vertelde Hut.

De nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging SV Vaassen is goed bezocht. Veel leden, zowel jeugd als senioren, speelden voor de receptie enkele onderlinge voetbalwedstrijdjes. Na deze inspanning wensten vele leden, maar ook buurtverenigingen, elkaar van harte een goed 2018!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: