Nieuwe tenues, polo’s en tassen voor KCVO 2

door | nov 26, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Gisteren heeft Önder Özdemir, eigenaar van onder meer restaurant Kapadokya en Grand Café de Toren in Vaasen, aan het tweede elftal van KCVO nieuwe tenues en tassen overhandigd. De sponsorcommissie van KCVO was al een tijdje in gesprek met de heer Özdemir. Eerder al werden ook een aantal andere teams door hem voorzien van tassen.

De spelers van KCVO 2 zijn regelmatige bezoekers van Grand Café de Toren en zo kwam van het een het ander. Met Martijn Dijkman als initiatiefnemer kon de tenueplanovereenkomst worden opgesteld. Naast de tenues van Grand Café de Toren, werden door Bed en Breakfast ‘Kasteelzicht’, Thom Steneker en Betting M&C, Laurens Betting, polo’s aan het elftal overhandigd. Hiermee is KCVO 2 de komende 4 jaar verzekerd van een compleet en verzorgd tenue.

Na de overhandiging van het nieuwe tenue werd de belangrijke wedstrijd tegen Helios 2 gespeeld. Gestoken in de “Grand Café de Toren” tenues liet KCVO 2 zien dat zij ook voetballend veel in hun mars hebben. Door middel van mooi combinatie voetbal werd de nummer 2 in de 3e Klasse met 3-2 verslagen.

Op de foto
Bovenste rij:
Dennis Nijzing, Terence van Bussel, Andy Klomp, Rico Bronsink, Wesley Oortwijn, Joran Betting, Martijn Dijkman

Middelste rij
Laurens Betting (sponsor polo’s), Nick van Berkel, Naor Prins, Remco van Eelen (hoofdtrainer), Maurice Heutinck, Michel Hagen, Luuk van de Schepop, Thom Steneker (sponsor polo’s), Önder Özdemir (tenue sponsor)

Onderste rij
Roy Nijzing, Jordi fiets, Wessel Reusken, Jeroen Breden, Mike Diks, Roy Groothuis

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: