Op zaterdag 20 oktober om 19.30 u tot 21.30 uur vind weer het NAH Kaffée plaats in buurthuis Vegtelarij aan de Europalaan 48 in Epe.

Het NAH Kaffee is een uitgaansgelegenheid waar mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) elkaar gezellig kunnen ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje in een rustige omgeving.

Gezelligheid, ontspanning en ontmoeting staan voorop. En dat betekent geen harde muziek, geen drukte, geen rumoer maar wel gezelligheid!

Het Kaffee is bedoeld voor volwassenen (en eventueel hun partner) die hebben moeten leren leven met NAH. Als u iemand wilt meenemen zijn zij ook van harte welkom.

Reguliere cafés zijn vaak moeilijk toegankelijk voor mensen met NAH. Door de drukte en herrie is het te vermoeiend waardoor zij wegblijven. Ook zijn deze gelegenheden vaak niet rolstoeltoegankelijk. Een NAH Kaffee kan ook een belangrijke plaats zijn voor ondersteuners en mantelzorgers van mensen met NAH. Voor hen kan deze ontmoetingsplek een ontlasting en ondersteuning zijn.

Het NAH Kaffee is een ontstaan doordat ervaringsdeskundigen de samenwerking hebben gezocht met diverse partijen in de gemeente. Partijen die deelnemen zijn Hifive, Interact Contour, Koppel-Swoe en MEE.

Consumpties zijn tegen kostprijs verkrijgbaar. Voor meer informatie: Vera Griep 0640882538

Het Kaffee zal 1 x per maand afwisselend open zijn op de derde zaterdag van de maand, de ene maand op zaterdagmiddag en de andere maand op zaterdagavond. Adres Europalaan 48 te Epe