Het was op 1 oktober precies 12,5 jaar geleden dan Marjan Groen bij De Koekoek kwam te werken. Als hoofd van de financiële administratie zet zij zich dus al jaren in voor de organisatie. Inmiddels zou Marjan een boek kunnen schrijven over haar belevenissen gedurende die jaren.

Al vanaf het moment dat ze in dienst was, werd er gesproken over een nieuw te bouwen accommodatie. Marjan heeft hier destijds veel over meegedacht en meegepraat. Uiteindelijk bleef het niet bij praten alleen en werden de plannen werkelijkheid. Een nieuwe spannende tijd brak aan, waar Marjan al snel haar draai in vond.

Niet lang daarna werd er gesproken over een fusie tussen De Koekoek en De Wieken. Ook hier had en heeft Marjan een belangrijke rol. Een fusie als deze vergt enorm veel tijd en inzet als het gaat om het draaiende houden en samenbrengen van de financiële administraties van beide organisaties. Inmiddels is ook dat in rustiger vaarwater gekomen en wachten er al weer nieuwe uitdagingen voor Marjan.

Gelukkig kan er binnen de organisatie altijd worden gerekend op Marjans expertise, die zij vergezeld met een dosis enthousiasme graag inzet voor ‘haar Koekoek en Wieken’.

Onder het genot van een heerlijk stuk slagroomtaart en een kopje koffie, kreeg Marjan uit handen van Jan Goudbeek (voorzitter van de Stichting Sport- & Dorpscentrum Vaassen) een mooie bos bloemen uitgereikt. Ook haar collega’s lieten zich niet onbetuigd en feliciteerden haar uitgebreid. Een jubileum om trots op te zijn!