Reed je over de Molenstraat in Vaassen, dan kon je het niet missen. Want de vrouwen stonden bijna tot vóór de ingang van de Wieken te wachten, om een kijkje te kunnen nemen in het gebouw van de Schietvereniging. Wat er te doen was? Een avond alleen voor vrouwen, door vrouwen. Onderweg naar binnen dan ook maar 2 mannen gezien, de verkeersregelaar en de beveiliger. Gedurende het shoppen en ervaren hoorden we al dat de eersten er al om 18.15 uur stonden. Zij wilden zéker een goodiebag bemachtigen!

Toen wij naar binnen gingen stond de teller op 130 bezoekers en dat terwijl de rij achter ons nog flink te noemen was. Eenmaal binnen (en dat duurde even) werd je ontvangen met een lekker glaasje wijn of fris. Ook ontving je gelijk het kaartje om mee te kunnen doen, om winnaar te worden van één van de zeven prijzen die werden verloot tijdens deze avond. (op moment van schrijven zijn de winnaars nog niet bekend)

Het was volle bak, met zowel de ondernemers als de bezoekers. Er was voor ieder wat wils. Verzorging van huid, handen en voeten inclusief bijbehorende middeltjes. Kleding, schoenen, huishoudelijke artikelen, bloemen en planten, woonaccessoires, workshops en nog veel meer.
Er waren zelfs een aantal dames van MDC die een dansuitvoering gaven.

Het was een evenement voor jong en oud. Voor ieder wat wils. Voor herhaling vatbaar lijkt mij!

Reportage: Monique Zweekhorst