Het einde van de werkzaamheden aan de Apeldoornseweg in Vaassen komt langzamerhand in zicht. Al een aantal maanden wordt er hard gewerkt aan de Dorpsstraat en de Apeldoornseweg.

Deze week (maandag 22 juni) zijn de onder- en tussenlagen van het asfalt aangelegd vanaf de Laan van Fasna tot en met de kruising Manegeweg – Krugerstraat.

Herstelwerkzaamheden

Omdat de nieuwe middengeleiders, gootlagen en betonbanden beschadigd zijn geraakt, blijft de weg op dit stuk nog afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanwonenden kunnen wel weer gebruikmaken van de Apeldoornseweg. Tussen 22 juni en 6 juli worden de beschadigingen hersteld en worden de laatste betonbanden en goten aangebracht.

Asfalt

Op maandag 6 juli wordt de laatste laag asfalt aangebracht vanaf de Laan van Fasna tot aan de kruising Stationsstraat. Hierna gaat de Apeldoornseweg in beide richtingen weer open voor al het verkeer.

Vrijdagavond 17 juli wordt de laatste laag asfalt aangebracht op de Dorpsstraat, vanaf de Stationsstraat tot de Kosterstraat. Dit gebeurt ’s avonds, na sluitingstijd van de winkels om de overlast te beperken.

Herinrichting

Aannemer Schagen Infra is eind 2019 in opdracht van de gemeente Epe begonnen met de herinrichting van de Dorpsstraat en Apeldoornseweg in Vaassen. Het plan voor de nieuwe inrichting van deze weg is samen met een vertegenwoordiging van bewoners en ondernemers ontwikkeld.

Als alles volgens planning verloopt, is het project 24 juli, voor de bouwvak, klaar. Alleen het planten van groen en bomen gebeurt in het najaar.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Schagen Infra app!

Aannemer Schagen houdt u via hun omgevingsapp op de hoogte van de werkzaamheden. U kunt deze app downloaden op uw smartphone: in de play- of appstore kunt u zoeken op Schagen Infra. Na het downloaden kiest u voor ‘Apeldoornseweg Vaassen’. Via de app vindt u het laatste nieuws over het project, kunt u een tevredenheidsenquête invullen en ook direct contact met de aannemer opnemen.