Op zaterdag 22 september wordt er in en om het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen Burendag gevierd. Iedereen, ongeacht of men in de buurt woont, is van harte welkom. De Burendag is van 10.00 tot 15.00 uur en voor iedereen gratis toegankelijk.

Tijdens de burendag is er in de binnentuin van Bloemfontein een rommelmarkt.

Er zijn verschillende buren of organisaties die kraampjes met koopwaar aanbieden. Er zijn kramen met handwerk spullen, jam en sappen, boeken, speelgoed, tassen en allerlei spullen die je op een rommelmarkt tegen komt.

Er is een rad van avontuur waar u aan kunt deelnemen of sjoelen op een reuze sjoelbak. Natuurlijk kunt u er terecht voor een hapje of een drankje. Er worden weer heerlijke broodjes hamburger gebakken of er is een smakelijk kopje soep. Dit alles wordt omlijst door gezellige muziek.

 

Bij de koffie kunt u een heerlijke plak cake of stukje gebak kopen dat door vrijwilligers en buurtbewoners zelf is gebakken.

 

Al met al een gezellige dag voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom. De burendag wordt om 10.00 uur geopend.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via Koppel-Swoe 0578-676767. Email l.seinstra@koppelswoe.nl 

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl