Knappe prestatie dames CVO

door | okt 1, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdagavond stond voor de handbaldames van CVO de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Het team reisde hiervoor af naar HHZD in Heino. De dames gingen vol vertrouwen deze uitwedstrijd in. In de voorbereiding op de competitie werden namelijk een aantal knappe prestaties neergezet: teams uit de eerste klasse én uit de hoofdklasse werden verslagen door CVO.

De wedstrijd moest gespeeld worden zonder Sharon Prins en Corine Vernooij. Hun vervangster was Jelena Speldekamp uit het tweede team. HHZD opende de score en stond de eerste minuten van de wedstrijd op voorsprong. Maar daarna kwam CVO beter in het spel onder meer door een aantal prachtige reddingen van keepster Marlou Bourgonje. Ook stopte zij in deze periode een penalty. De stand was na tien minuten 4-6.

Daarna kon CVO deze voorsprong uitbouwen en kwamen zij geen moment meer in gevaar. De ruststand was 11-18. De tweede helft werd HHZD totaal overklast. Door mooie samenwerking van de dames kon er veel gescoord worden. Een uitstekend debuut was er voor Sara van Bussel, die samen met Laura Stegeman overgekomen is naar het eerste team. De eindstand was 16-32 voor CVO! Een prima prestatie van de dames die dit jaar voor het kampioenschap gaan!

Scoreverloop: Maud Hagen (6), Sara van Bussel (6), Nienke de Graaf (5), Dian Brummel (4), Eileen Pelgrom (3), Jelana Speldekamp (3), Jamie Augustinus (2), Eline Meuleman (1), Laura Stegeman (1), Amy Bokma (1)