Bent u mantelzorger in de gemeente Epe en lijkt het u gezellig om met andere mantelzorgers kerstbakjes te maken en te luisteren naar live muziek? Dan bent u van harte welkom!

U bent mantelzorger als u zorgt voor uw partner, kind, ouder, familielid, vriend of buur. Mensen vinden het vaak vanzelfsprekend om voor een dierbaar iemand  te zorgen, wanneer deze langdurig of blijvend ziek wordt of gehandicapt raakt.

Mensen zien zichzelf vaak niet als mantelzorger, terwijl ze het wel zijn. Het kan fijn zijn om andere mantelzorgers te ontmoeten.

Ook dit jaar organiseren we weer volgens traditie een kerstbijeenkomst. We gaan kerstbakjes maken onder leiding van Ab Tuinman en Tinus van Huffelen zorgt voor live muziek. Ook zorgen we voor een hapje en een drankje. Deze kerstbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 20 december 2018 van 10.30 uur tot 12.00 uur in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 te Epe. Wij vragen een eigen bijdrage van 4 euro.

U kunt zich t/m 13 december 2018 aanmelden door contact op te nemen met het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe. U kunt Koppel-Swoe telefonisch bereiken op werkdagen op telefoonnummer 0578-676767. U kunt ook mailen g.elskamp@koppelswoe.nl Uiteraard kunt u ook voor vragen betreffende mantelzorg of voor het doen van uw verhaal terecht bij de cliëntondersteuners van het Steunpunt Mantelzorg.