KCVO strijdend ten onder tegen Activia

door | nov 5, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Na een hectische week waarin de technische staf van KCVO 1 werd vervangen door Henry Scheffel en Marcel Leerkes, nam KCVO het vanmiddag op tegen Activia uit Twello.

Op een zonovergoten Egelbeek zochten beide ploegen de aanval waardoor een aantrekkelijk duel ontstond met kansen over en weer. KCVO probeerde met strijdlust en verzorgd voetbal tot kansen te komen terwijl Activia veelvuldig de lange bal hanteerde om hun grote en kopsterke spits in positie te brengen.

De eerste grote kans was voor KCVO in de 15de minuut, maar helaas schoot Jesper Timmer over. KCVO werd halverwege de eerste helft wat slordiger in haar spel hetgeen tot een grote kans voor Activia leidde. Het schot ging voorlangs. In de 30ste minuut leidde balverlies op het middenveld van KCVO een goede kans in voor Activia welke met een bekeken schot werd afgetond: 0-1. KCVO moest even herstellen van deze achterstand maar wist aan het eind van de eerste helft twee grote kansen te creëren voor Dahley Oortwijn en Sem Westra die beiden werden gemist.

Met Edwin Stegeman die gewisseld werd voor Jesper Timmer ging KCVO in de tweede helft fanatiek op zoek naar de gelijkmaker. Echter een fout in de opbouw in de 52ste minuut leidde de 0-2 voorsprong van Activia in. In de 60ste  minuut werd een cornerbal van Activia niet goed verwerkt en was de stand 0-3.  KCVO zette nogmaals met z’n allen de schouders eronder waardoor  Melvin Balk een goede kans kreeg die door de keeper werd gepakt. In de 66ste minuut scoorde Dahley Oortwijn met een goed schot de 1-3 en in de 68 ste minuut was het Sem Westra die met een bekeken schot de keeper van Activia passeerde: 2-3.

KCVO ging verbeten op jacht naar de gelijkmaker maar het was Activia dat in de 78ste minuut uit een counter de 2-4 scoorde. Daniel Hulleman viel goed in en schoot prachtig uit de draai de bal op de lat. Helaas weer geen punten voor KCVO maar strijd en passie waren weer terug vanmiddag waardoor iedereen die KCVO een warm hart toedraagt, mag blijven hopen op een spoedige kentering.

De volgende wedstrijd speelt KCVO uit tegen SV Vaassen op zaterdag 17 november, aanvang 18:30 uur.