Aanstaande zondag is het weer zover, KCVO speelt thuis tegen Turkse Kracht uit Deventer. Pupil van de week voor deze wedstrijd is Bram Bibo.

Bram is 9 jaar oud en zit op Basisschool de De Sprenge. Hij zit dit jaar in groep 6 en krijgt hij les van wel 3 juffen. Toen ik hem vroeg wat hij het leukste op school vond, zei heel direct dat hij vooral de gymles heel leuk vindt en natuurlijk het spelen met zijn vriendjes Roan, Thijs en Thijmen. Bram heeft een broertje, Joost. Samen hebben ze konijnen, zei Bram. Die hebben veel verzorging nodig. Toen ik hem vroeg wat hij wel en niet lekker vond ,zei hij direct dat Lasagne heel smerig is en dat pizza zijn favoriete eten is.

Ook Bram is een jongen die begonnen is bij de inmiddels befaamde WorldCup bij KCVO. Na twee jaar in de JO-9 te hebben gevoetbald zit hij nu in de JO11-1. Daar speelt hij achterin rechts, een echte verdediger dus. En ik hem wel eens zien voetballen, dit wordt een toppertje. Nu traint hij bij de voetbalschool van KCVO en hij krijgt zelfs training van zijn vader, die helpt de voetbalschool op donderdag. Ook Gerard Holtman vindt hij een geweldige trainer. Vooral de partijtjes vindt hij heel leuk.

Zijn favoriete club in Nederland is Ajax, maar een favoriete speler kon hij niet zo gauw noemen. In het buitenland vindt hij Real Madrid een goede ploeg.

Toen ik vroeg wat zou Bram veranderen als hij voorzitter van KCVO zou zijn, gaf hij stellig antwoord “niks”. Het gaat toch goed met deze club antwoordde hij er nog achteraan.

Zijn favoriete speler van KCVO is Ron van Zuidam, alleen jammer hij is lager gaan voetballen. De voorspelling van Bram is dat KCVO met 3-2 gaat winnen zondag. Hopelijk heeft hij gelijk, want KCVO 1 heeft nog geen punt gehaald, dus een overwinning is heel welkom

Bram heel veel plezier zondag…..