KCVO meldt “druk bezochte nieuwjaarsreceptie”!

door | jan 9, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

De leden van KCVO wensten elkaar zondagmorgen al het goede voor 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie. De nieuwe voorzitter, Wilco Oortwijn, blikte in zijn speech zowel achter- als vooruit:

Afgelopen jaar
2017 kende helaas dieptepunten. Enkele trouwe leden ontvielen ons en zij worden nog elke dag gemist. Maar hoogtepunten waren er zeker ook. Het 70-jarig jubileum werd gevierd. KCVO 1 werd kampioen in de Bundesliga van de 4 klasse G.  Ook KCVO Zaal, JO19-2, JO13-1 en JO13-2 werden kampioen en zelfs in de laatste week van het jaar werden successen geboekt. De jeugd won de Koekoek Cup en KCVO-veld mocht de Slimmerick Zaalvoetbaltoernooi wisseltrofee in ontvangst nemen.

Dank aan leden-vrijwilligers
Wilco Oortwijn maakte van de gelegenheid gebruik Paul Heutinck en Ron van ’t Erve nog eens te bedanken voor hun inzet als respectievelijk voorzitter en penningmeester. In november  traden zij af. Terence van Bussel pakt sindsdien de taken van de penningmeester op. De nieuwe voorzitter benadrukte dat het werk van het bestuur belangrijk is, maar ook dat de leden samen de club maken. Met heel veel vrijwilligers is KCVO gekomen waar zij nu staat. De club heeft de leden veel gebracht: voetbalplezier met prachtige voetbalmomenten, kampioenschappen met de daarbij horende feesten, 49 jaar sportfestijn met onvergetelijke optredens van grote bands, de ontspannen sfeer tijdens het familievoetbal, vriendschappen en ga zo maar door.

Samen maken we de club

Toch is het werven van vrijwilligers een aandachtspunt. De voorzitter riep namens het bestuur de leden op KCVO die club te laten blijven die het is. Waar je graag komt. Waar iedereen welkom is. Waar je omziet naar elkaar. Waar het gezellig is. Waar iedereen plezierig kan voetballen op zijn of haar niveau. Om dat doel te bereiken is de bijdrage van de leden nodig, want ‘Samen maken we de club’.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: