Op donderdag 11 oktober 2018 organiseert het wijksteunpunt Bloemfontein een kaartmiddag in het gebouw Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om van 13.30 uur tot 16.00 uur te komen jokeren en klaverjassen.

 De begeleiders van deze kaartmiddag zijn Willy Jonker en Jopie Stegeman die u van harte welkom heten en u tevens voorzien van een kopje koffie of thee.
U betaalt € 2,00 om mee te doen aan de kaartmiddag.

 

BuurtKaffee in wijksteunpunt Bloemfontein

Iedere dinsdagavond is er in wijksteunpunt Bloemfontein van 19.30 tot 22.00 uur een BuurtKaffee. Tijdens het BuurtKaffee komen buurtbewoners bij elkaar om koffie te drinken, een praatje te maken en soms een spelletje te doen.

Soms is er een speciaal programma of een spel dat gespeeld wordt, andere avonden is het gewoon bijpraten of kennismaken met nieuwe deelnemers. Het BuurtKaffee is voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Het woord kaffee zegt het al, alcohol wordt er niet geschonken. Tijdens deze avond zijn er medewerkers van Koppel-Swoe aanwezig die eventueel antwoord kunnen geven op uw vraag of u in contact kunnen brengen met andere buurtbewoners, vrijwilligerswerk of dergelijke. Wees welkom om op een dinsdagavond vrijblijvend binnen te lopen. Deelname kost u niets, u betaalt alleen maar voor uw consumptie.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra, linda.seinstra@koppelswoe.nl

Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767,of van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.swo-epe.nl.