Jokeren en Kruisjassen in de Hezebrink

Voor inwoners van Emst die graag kaarten is er op maandagmiddag, in de Hezebrink aan de Ds. van Rhijnstraat 69, de mogelijkheid om te jokeren en te kruisjassen.

Deelname kost u € 3,00 per maand en verder betaalt u voor uw consumptie.

 Belangstellenden kunnen meedoen aan het kruisjassen of het jokeren. Vooral jokeraars worden er nog gevraagd. De kaartmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden maar u mag op maandagmiddag binnenlopen in het dorpshuis de Hezebrink in Emst. Freek Bonhof is vrijwilliger van de kaartmiddag en zal u ontvangen en wegwijs maken.

 

Vogelvoerpotje maken tijdens koffie-inloop Hezebrink

Tijdens de koffie inloop in het dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst, onderdeel van Koppel-Swoe, op vrijdag 16 november aanstaande kunnen de deelnemers een vogelvoerpotje maken. Iedereen die belangstelling heeft voor deze middag is van harte welkom van 14.30 tot 16.00 uur.

 De koffie-inloop is één van de activiteiten die is opgestart vanuit het dorpssteunpunt De Hezebrink, aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst.

Ongeacht of u uit de buurt komt of niet, u bent van harte welkom om in het dorpssteunpunt een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en u betaalt alleen maar voor uw consumptie. Het programma varieert met o.a. een gastspreker of een creatieve activiteit.

Sjoelen in de Hezebrink

Voor inwoners van Emst die het leuk vinden om met hun dorpsgenoten te sjoelen is er op de zaterdagmiddag, in de even weken, een sjoelmiddag in de Hezebrink aan de Ds. van Rhijnstraat 69 in Emst.

Houdt u erg van sjoelen of bent u op zoek naar wat gezelligheid op de zaterdagmiddag dan kunt u in de Hezebrink meedoen aan het sjoelen. Het sjoelen begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Deelname aan het sjoelen is gratis. U betaalt alleen maar voor uw consumptie. Aanmelden is niet noodzakelijk, u bent van harte welkom om op zaterdag 17 november in de Hezebrink binnen te lopen.

Buffet in de Hezebrink Emst

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in het dorpshuis de Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst op donderdag 22 november 2018. Het buffet start om 12.00 uur en deelname kost € 10,00 per persoon.  

Het buffet wordt verzorgd door Bouwmeester buitengewoon vers uit Vaassen en iedere maand is er een ander buffet.

Vrijwilligers zijn al op tijd aanwezig om de tafels mooi te dekken en mensen te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij; belangstellenden die willen deelnemen kunnen zich nog tot 19 november telefonisch aanmelden bij Gerrit en Jannie Brummel 0578-661796 of 06-10171715. Deelname aan het buffet kost € 10,00 per persoon en dat is exclusief drankjes.

 

Filmavond in Hezebrink

 In je eigen dorp naar de bioscoop. Dat kan in Emst. Op vrijdag 23 november om 20.00 uur organiseert het dorpssteunpunt De Hezebrink een filmvoorstelling in De Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69. De zaal is open vanaf 19.30 uur en kaartjes kosten € 6,50 per persoon.

De voorstelling begint om 20.00 uur. De kassa en de zaal gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Het zou fijn zijn als u de entree met gepast geld betaalt. Toegangskaarten reserveren is niet mogelijk en wij adviseren u dan ook op tijd te komen. De entree bedraagt € 6,50 per persoon.

Indien u meer wilt weten over de film die vertoond wordt kunt u informatie ophalen in het dorpshuis de Hezebrink in Emst.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767 of email l.seinstra@koppelswoe.nl

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl