Hosanna voert Oratorium Exodus uit

door | okt 30, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op vrijdagavond 10 november voert christelijk gemengde zangvereniging Hosanna het oratorium Exodus uit. Het oratorium vertelt het welbekende verhaal van de uittocht van de Israëlieten uit Egypte.

De teksten van het oratorium zijn geschreven door Hans de Ruiter, die tijdens de avond uitleg over het oratorium zal geven en de tekstlezingen zal verzorgen. De muziek is door Johan Bredewout gecomponeerd.

Aan het concert werkt het evangelisatiekoor Luctor et Emergo uit Oldebroek mee en een keur aan instrumentele artiesten. Henk van der Maten bespeelt het orgel, Gerrit Koele de piano, alsmede Dorine Schoon hobo, Heleen Knoop viool, Arjan en Edith Post trompet en Krista van den Esker fluit. Gedurende de avond zal er ook samenzang zijn met het publiek. De algehele leiding van de avond is in handen van Bea Schreurs.

Het concert begint om 20.00 uur in de Dorpskerk van Vaassen, de kerk is vanaf 19.30 uur geopend.

Kaarten kosten 7,50 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij kerkelijk centrum ‘De Rank’, Torenstraat 15, Vaassen en bij de koorleden. Voor het concert zullen de resterende kaarten ook nog verkrijgbaar zijn.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: