Foto van links naar rechts:

Stef Koldenhof, Nienke Gorelikow, Maickel Gerritsen, Albert Gorelikow, Joas Pol, Inez van’t Einde, Daan Gorelikow, Ruben Soppe.

Voorzijde : Maxime Gorelikow

 

 

De sponsorcommissie van C.S.V. Vios Vaassen is er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden voor de selectieteams 1e – 2e – JO19/1 en Dames 1.

Via één van de directeuren van Hoornstra Ophof, dhr. Albert Gorelikow, kwamen afgelopen voorjaar de 1e contacten tot stand.

Na een aantal gesprekken bleek er een wederzijdse klik en werd samen met Albert en een aantal collega bedrijven een voorstel tot sponsoring van Dames 1 en de Heren selectieteams voor de komende 3 jaar uitgewerkt.

Door het afsluiten van dit contract kunnen de verschillende selectieteams de komende 3 jaar beschikken over prachtige nieuwe trainingstenues en presentatiepakken, jassen en sporttassen, naast een compleet nieuwe outfit voor thuis en uitwedstrijden.

Op de foto showen enkele selectie spelers en speelsters de ontvangen nieuwe outfits tezamen met de heer Gorelikow. Uiteraard ontbrak het bekende bloemetje als dank vanuit de diverse spelersgroepen niet. Nieuw is het witte uit tenue bij het 1e elftal, waarin wordt terug gekeken naar het oorspronkelijke vios tenue dat wit en zwart was. Helaas was een zwarte kraag bij de kledingleverancier Hummel niet voorhanden maar middels de rode bies komt het nieuwe sponsor logo goed tot zijn recht.

Hoornstra Ophof Infra zal de komende 3 jaar de borstzijde van de diverse pakken en tenues sieren, en Wagenplan neemt de rugzijde voor zijn rekening. De mouwen worden gesponsord door ATP Service gevestigd te Doesburg en TTB Totaal Techniek, uit Apeldoorn.

Door de binding die GMM Luchttechniek met het 2e elftal heeft, zal het bedrijf van de heer Dick Visch de rugzijde van de tenues van het 2e sieren. Tevens stelde Dick de tassen voor het 2e elftal beschikbaar.

Albert sprak bij de overhandiging de wens uit dat de sponsoring mag bijdragen aan een prachtig seizoen met veel successen voor de teams.