Zaterdag 13 oktober heeft het Vaassens Fanfare Corps deelgenomen aan het Hanzefestival in Zutphen, waarbij gemiddeld een 8 werd behaalt in de topklasse.

Afgelopen zaterdag vond het Hanzefestival in Zutphen plaats, waarbij het Vaassens Fanfare Corps deelnam in de topklasse. Tijdens het Hanzefestival heeft het Vaassens Fanfare Corps een drietal muziekstukken ten gehore gebracht. Het concert begon met het inspeelwerk ‘Valley of the Pinios’, gevolgd door het verplichte werk ‘By the River’. Er werd afgesloten met een vrije keuze, ‘Lord of the Rings’.

Het gehele concert werd beoordeeld door een jury, bestaande uit Jos Pommer en Anton van Houten, waarbij gelet werd op muzikale uitvoering en presentatie. Middels een juryrapport werd feedback gegeven en werd een uiteindelijke score toegekend. Het VFC behaalde voor het gehele optreden gemiddeld een 8.

Op zondagmiddag 9 december staat ons volgende optreden gepland op de jaarlijkse kerstmarkt bij Kasteel de Cannenburch. Daarnaast bent u allen van harte welkom om op één van onze repetitieavonden te komen kijken. De slagwerkgroep repeteert op maandagavond bij ABS Autoherstel Tiemessen en het orkest repeteert op woensdagavond in Dorpscentrum De Wieken.

Kijk voor meer informatie op onze website www.vaassensfanfare.nl, facebookpagina, stel uw vragen via info@vaassensfanfare.nl of neem contact op via 06-53592074.