Een enthousiaste groep vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseert voor 50 plussers uit de gemeente Epe verschillende uitstapjes.

Donderdag 8 november wordt het Oranjemuseum in Diepenheim bezocht. Het Oranjemuseum ‘Nieuwe Haghuis’ is één van de drie Oranjemusea in Nederland.

 

Museum Haghuis herbergt een unieke bordencollectie, ruim 1000 stuks, van het Huis van oranje. Maar dat is niet het enige wat het museum te bieden heeft. Er staat bijvoorbeeld ook een prachtige Koninklijke gedekte tafel en er is boerenantiek en allerlei oranje curiosa te zien. In het winkeltje kan men allerlei spullen vinden met o.a. Koninklijk porselein en Twentse koek.

Bij aankomst zal een gids een rondleiding geven door het museum. Na de rondleiding kunt u genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijk oranjegebakje.

Vervolgens stappen wij met een gids in de bus om een rondrit te maken in het prachtige coulissen landschap van het Twentse Diepenheim waar meerdere kastelen staan (ca. 1 uur).

Vertrek: 12.45 uur vanaf Retailpark de Poort van Epe

Terug in Epe: 18.15 uur

Kosten: € 24,50

Opgeven vóór 25 oktober bij Koppel-Swoe / telefoonnummer: 0578-676767

Een programmaboekje met meer leuke uitjes kunt u ophalen op ons kantoor Stationsstraat 25 in Epe of bezoek onze website www.swo-epe.nl voor meer leuke uitjes.