Help jij groep 8 van Cbs de Violier om naar de voorstelling ‘Annie heeft het zwaar’ te gaan?

Like hun foto op: https://www.facebook.com/298688123495238/
Bij …Annie – Zwaar Bestaan Inzendingen
Stemmen kan tot en met 23 februari!!.

Vier van onze Vaassen Actief jeugdleden, namelijk Noor, Jenthe, Nikki en Fejah zitten in deze klas.

Vanuit Theater Orpheus kwam de oproep om jouw meester of juf te nomineren. Meester Alex van groep 8 is naar aanleiding van deze oproep genomineerd door de klas.

Help jij onze jeugdleden om samen met hun klasgenoten deze geweldig leuke prijs te winnen? Dit doe je door een -vind ik leuk- te plaatsen onder hun foto. Je helpt hen ook mee door dit bericht te delen. We houden jullie hier op de hoogte en als ze winnen zullen we hier ook een vlogje aan besteden natuurlijk! Alvast bedankt namens groep 8!

En dit is wat de groep schreef over hun meester Alex…

De Violier – Vaassen – Groep 8
Meester Alex de Graaff is de meester van groep 8 op CBS De Violier in Vaassen. “Een geweldige meester, die mooi kan voorlezen.” Zo las hij onlangs het boek ‘Achtste-groepers huilen niet’, waarbij hij zelf zijn tranen niet kon inhouden en de kinderen in de klas ook niet.

Maar terugkomend op de vraag; Waarom heeft meester Alex het zo zwaar. Want hij heeft het zwaar, heel zwaar… en juist níet met de klas, want de klas heeft het supergoed samen en mét de meester. Maar Meester Alex is de enige meester op school.

Hij moet het in de lerarenkamer (lees: juffenkamer) doen met alleen maar vrouwen. En alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft hij thuis ook alleen maar vrouwen, namelijk zijn vrouw en twee dochters. En zeg nou zelf, samen werken en/of leven met vrouwen… Dat is geen makkie!

Ik denk dat meester Alex daarom als geen ander weet, wat Annie doormaakt in haar leventje. Meester Alex kent meisjes en vrouwen natuurlijk als geen ander!
Om hem en zijn klas een hart onder de riem te steken, verdient hij een bezoekje aan deze voorstelling.