Groot Pietengym in de gemeente Epe!

door | nov 9, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

In november staat in de gemeente Epe weer een groot Pietengym op het programma. De organisatie van de Pietengym ligt elk jaar in handen van de buurtsportcoaches van Koppel – Heel Epe Beweegt in samenwerking met gymnastiekverenigingen Hercules Epe, Agios Vaassen en Gazelle Oene.

Tijdens de Pietengym wordt er door de kinderen over daken gelopen, op het dak geklommen, pakjes door de schoonstenen gegooid, gedanst, gezongen en nog veel meer. Na afloop zullen alle deelnemende kinderen een Pietendiploma uitgereikt krijgen, met daarbij natuurlijk de complimenten van Sinterklaas.

Heel Epe beweegt en de samenwerkende gymnastiekverenigingen krijgen dit jaar ondersteuning van circa twintig leerlingen van de RSG Noord Oost-Veluwe. Deze leerlingen volgen op school een lesmodule dat gaat over het werk als buurtsportcoach. Zij leren over de inhoud van het werk, maar leren ook in praktijk wat er allemaal bij komt kijken om een sportieve middag voor kinderen te organiseren. De Pietengym is een uniek moment om de sfeer te proeven van het werk als buurtsportcoach.

Op woensdag 22 november vindt de Pietengym plaats in De Koekoek in Vaassen (van 14.30 – 15.15 uur en van 15.30 – 16.15 uur ). Een week later, op woensdag 29 november, wordt de Pietengym georganiseerd in Oene en in Epe. In Epe is dat van 13.30 – 14.30 uur in de PWA-hal (Sportlaan 1). Aan het eind van de middag is er Pietengym in het Kulturhus in Oene (Van 16.00 – 17.00 uur).

Voor meer informatie en inschrijven bij de Pietengym, kijk op de site van Heel Epe Beweegt, www.heelepebeweegt.nl .

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: