FOTOBIJSCHRIFT
Lianne en Zwier van der Weerd proosten voor hun prachtige nieuwe pand.  (Eigen Foto)

 

Hypermodern pand blijkt enorme fysieke bedrijfsfolder

OENE – De aanvullende zusterbedrijven Aalberts Installaties en Aalberts Duurzaam vieren feest. Naast het 45-jarig bestaan is het zo dat Zwier van der Weerd 12,5 jaar geleden eigenaar geworden is. Het grootste deel van het feestgedruis wordt echter bepaald door een hypermodern en deels nieuw pand. “Dit gebouw fungeert in feite als onze fysieke bedrijfsfolder. Weet je niet precies wat wij als bedrijf allemaal kunnen? Kom dan eens bij ons op bezoek. Hier zijn al onze kwaliteiten zichtbaar.”

Slagkracht vergroten en verbreding creëren. Van der Weerd heeft die termen de afgelopen jaren steeds leidend laten zijn in zijn bedrijfsvoering. Dat ging gepaard met de overnames van enkele bedrijven (Heva Klimaat & Installatie uit Heerde en Installatiebureau Steenbergen-Ter Velde uit Wapenveld). “Deze overnames maken dat we veel bredere oplossingen aan kunnen bieden. Naast de installatietechniek kunnen we sindsdien ook werktuigbouwkundige en klimatologische werkzaamheden verrichten. Wij zijn inmiddels eigenlijk dé totaalinstallateur van deze regio te noemen.” Naast Aalberts Installaties is Aalberts Duurzaam gevestigd in het pand. Dat laatstgenoemde bedrijf richt zich op het energetisch verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. “Warmtetechniek implementeren, woningen gasloos maken, zonnepanelen en zonneboilers installeren: alles komt hier aan bod.”

Digitale opening en coole prijsvraag
Het feit dat al die zeventig medewerkers nu werken vanuit hetzelfde indrukwekkende bedrijfspand was reden voor een groot feest, vonden Zwier en Lianne van der Weerd. “We hadden ideeën voor een receptie en een bedrijfsbeurs in het nieuwe pand maar corona gooide roet in het eten. Daarom hebben we een uniek idee uitgewerkt. We gaan ons pand nu digitaal openen. Mensen kunnen inloggen op de site  http://feestjebijaalberts.nl  om bij dit bijzondere feest aanwezig te zijn. We hopen dat we zo alsnog heel veel mensen digitaal gaan treffen.” Genodigden krijgen deze week een bijzondere uitnodiging bij de post. “We hebben ook nog een leuke facebookactie aan onze digitale festiviteiten gekoppeld. Mensen die een Aalberts-hoedje op doen en zichzelf daarmee fotograferen, maken kans om een airco te winnen ter waarde van 1750 euro!”

Muskathlon Ghana
Ja, ondanks alles is het feest. Maar cadeaus hoeven de beide firma’s Aalberts Installaties en Aalbers Duurzaam niet te ontvangen, legt het echtpaar uit: “We hebben liever dat mensen een mooie actie gaan sponsoren van onze zoon Gerrit en Oenenaar Ruud Achterveld. Die gaan samen deelnemen aan een Muskathlon (sportieve uitdaging waarbij deelnemers ook langer in het desbetreffende land blijven om zelf een significante bijdrage te leveren aan de strijd tegen onrecht) in Ghana. Een prachtig goed doel dat wat ons betreft rijkelijk gesteund mag worden.”

Over Aalberts
Aalberts Installaties bestaat 45 jaar. Service verlenen en afspraken nakomen is bij het Oener bedrijf een vanzelfsprekendheid, maatwerk leveren een specialiteit. Zwier van der Weerd: “Wij werken nauw samen met onze opdrachtgever. Vanaf ontwerp tot aan de oplevering: Aalberts is alles. Ieder project is voor ons weer een uitdaging. Wij denken daarbij graag in mogelijkheden. Of het nu gaat om elektrotechnische installaties, loodgieterswerkzaamheden, zinkwerk of cv-installaties: iedere dag werken goed opgeleide medewerkers hier met veel passie aan onze klussen om tot het beste resultaat te komen. Bent u benieuwd welke duurzame oplossingen we bij u kunnen toepassen? Of wilt u een servicecontract bij ons afsluiten? Neem gerust contact met ons op.”