Golfen voor Kruimelschaar en SWO/E

door | jun 20, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op maandag 12 juni jl. werd er voor (ex) ondernemers uit Epe en omgeving het eerste Epe Open Golf Event georganiseerd op de golfbaan “De Scherpenbergh”

in Lieren. De initiatiefnemers Jannes Wolff en Wim Manuel wisten maar liefst zo’n70 deelnemers op de golfbaan te krijgen alsook kregen zij het voor elkaar dat het toernooi door een aantal bekende ondernemers uit Epe werd gesponsord.
Het golftoernooi was een groot succes mede door de prachtige omgeving en het mooie weer.

De deelnemers waren allen zeer verrast door de voortreffelijke organisatie en de mooie prijzenpot. Voor herhaling vatbaar dus!

Dat de initiatiefnemers met hun golftoernooi ook nog het goede doel wisten te waarderen maakten alles compleet. Zo ontving Sjaak Bijl, directeur van de SWO/E, uit handen van Jannes Wolff een mooie cheque van € 2.500, die gedeeld wordt met de Vrijwillige Hulpdienst De Kruimelschaar. De SWO/E zelf wil het geld gebruiken voor niet subsidiabele activiteiten van het Steunpunt Mantelzorg.

Kruimelschaar en SWO/E bedanken de deelnemers, de sponsors en natuurlijk ook de initiatiefnemers voor dit mooie evenement en deze prachtige opbrengst.
Zij kijken met de initiatiefnemers van harte uit naar een volgende editie in 2018. Mogelijk dat er dan nog meer deelnemers op de baan komen en er mogelijk ook weer een bedrag beschikbaar komt voor het goede doel in de gemeente Epe.
Wilt u meer weten over dit initiatief, dan kunt u contact opnemen met:

Dhr. Jannes Wolff   janneswolff@live.nl

Dhr. Wim Manuel    w.manuel@chello.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: