Gespreksgroep Bloemfontein Vaassen heeft plaats voor meer deelnemers

door | feb 20, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op de woensdagmorgen is er in Bloemfontein een gespreksgroep. Vind u het leuk om met anderen te praten over verschillende uiteenlopende onderwerpen dan word u van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Op de woensdagochtend eens per 14 dagen komt een aantal mensen bijeen om te praten over allerlei zaken die hen bezig houdt. Vrolijke, spannende, maatschappelijke, maar ook emotionele gebeurtenissen worden aangekaart. In onderling overleg worden de onderwerpen ingebracht. Een enkele keer wordt een gast uitgenodigd om te spreken.

Deze onderwerpen worden benaderd vanuit de persoonlijke ervaring, zoals “hoe beleef ik het Humanisme”, emigratie naar Canada met een jong gezin, vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie etc. Er wordt gepraat vanuit een basis van vertrouwen en respect voor ieders beleving en ervaringen. Deze activiteit wordt begeleid door Sylvia Koenders. Mannen worden, gezien de verhouding man-vrouw, van harte uitgenodigd om deel te nemen. Geïnteresseerden kunnen altijd een keertje vrijblijvend komen om de sfeer te proeven.

De gespreksgroep komt bijeen, in de even weken op woensdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur, in het Wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen.

Deelname aan de gesprekskring is gratis, u betaalt alleen maar voor uw consumptie.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:

Sylvia Koenders; 06-51514417

Wijksteunpunt Bloemfontein, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via Koppel-Swoe 0578-676767. Email l.seinstra@koppelswoe.nl

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: