Voetballen, spelletjes en vooral veel lol. Dat was het geval tijdens het slaapfeest van de jeugd bij SV Vaassen. Misschien heeft niet iedereen veel geslapen, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken.

Wat was het geweldig! De kinderen hebben volop genoten en de begeleiding zeker niet minder. Wat een enthousiasme, fantastisch!

De jeugd van SV Vaassen heeft een fantastisch slaapfestijn gehad op het eigen complex. Twee dagen vol spelletjes, voetbal en vooral veel plezier. Vrijdagavond om 18.00 uur kwamen ruim vijftig kinderen op het sportpark aan. Om half zeven zwaaiden hun familie ze vanaf het balkon uit, de kinderen stonden al op het veld. Voor menig ouder was het best  spannend… voor velen was dit de eerste keer uit logeren.

De kinderen werden verdeeld over zeven teams, te herkennen aan de verschillende kleuren shirts. Daarna gingen de mini’s op speurtocht terwijl de jo8 t/m jo11 een voetbalquiz kreeg voorgeschoteld. Zij gingen, toen de mini’s al in hun tenten lagen, nog een potje lasergamen in de onderbouw. De allerjongsten sliepen in het clubhuis. Deze mini-fassy’s werden voor de nacht voorgelezen door Shardee Meijer.

De oudere jeugd heeft de nacht in tenten doorgebracht, waarbij sommigen als een blok hebben geslapen en anderen wat minder. Zaterdagmorgen om acht uur werd gezamenlijk ontbeten. Met ochtendgymnastiek werden de spieren opgewarmd voor de zeskamp.

Tussen de middag smulde iedereen van overheerlijke pannenkoeken, gebakken door Wouter, Remco en Tom.

Het slaapfestijn werd zaterdagmiddag afgesloten met een barbecue waarbij ook de ouders gezellig aanschoven.