Geen problemen Regio ’72 tegen hekkensluiter

door | okt 30, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Ook het laatste duel van Regio ’72 voordat het aan het zaalseizoen begint, leverde een overwinning op. In een degelijke wedstrijd werd hekkensluiter TOP met 21-12 verslagen.

In het duel tussen de reserveteams van beide ploegen wist Regio ’72 S2 ternauwernood met 11-10 te winnen. Hierdoor gaat de ploeg van trainer/coach Ricardo Hulleman verdienstelijk aan kop in de reserve derde klasse. Het vlaggenschip van Regio ’72 kende aanmerkelijk minder moeite met TOP uit Vroomshoop.

Met Erica Oosterhoff in de basis begon Regio’72 voortvarend. Snel werd een 3-0 voorsprong genomen, die gaandeweg de eerste helft werd uitgebreid. Hierbij maakte Robin Zweekhorst een curieus doelpunt door de bal eerst vanaf de onderkant van de korf te scoren waarna deze van de bovenkant weer binnenviel. In de pauze leidde Regio ’72 al ruim: 13-6.

In de tweede helft bleef Regio ’72 de bovenliggende partij en kwam het niet meer in de problemen. Ondanks dat de scores elkaar wat minder snel opvolgden, speelde de ploeg van coach Brenda Voortman de wedstrijd netjes uit wat resulteerde in een 21-12 overwinning.

Regio ’72 staat op een keurige tweede plaats met vier punten achterstand op de ongeslagen koploper De Parabool. In april hervatten de Vaassenaren de veldcompetitie. Na een weekje rust bereiden de korfballers zich voor op de zaalcompetitie waarin het eveneens in de tweede klasse uitkomt.