VAASSEN – De seniorenclub van SV Vaassen heeft de jaarlijkse feestavond gehouden. Na een kort woordje door voorzitter Joop Brummel werd er gegeten gedronken en gezellig teruggekeken op het afgelopen jaar tijdens een etentje bij de Bosrand in Vaassen.

Bij voetbalvereniging SV Vaassen komen iedere eerste vrijdag van de maand de senioren, leden en donateurs, bijeen. Natuurlijk om over het voetbal te praten, maar vooral om een gezellige avond te hebben. Deze bijeenkomsten beginnen traditioneel met enkele rondjes bingo (kienen noemen ze het zelf).

Hierna wordt er gejokerd, geklaverjast, gesjoeld en gebiljart. Over het hele jaar worden door Joop Brummel de punten van alle activiteiten bijgehouden. Tijdens de feestavond werden de ‘kampioenen’ gehuldigd.

 

Jokeren: 1e prijs Mevr. Riek Jongkind, 2e prijs Mevr. Jannie Sangers

 

Klaverjassen: 1e prijs Dhr. Jannus Kamphuis 2e prijs Dhr. Wim Langevoort

 

Sjoelen: 1e prijs Mevr. Stien Brummel, 2e prijs Dhr. Lucas van der Haar

 

Biljarten: 1e prijs Dhr. Hennie Niekamp, 2e prijs Dhr. Bennie Vosselman

 

De dames Bertha Niekamp, Stien Brummel en Rieki Langevoort en de heren Wim van Beek, Joop Brummel en Wim Langevoort hadden voor een driegangen diner gezorgd waarbij uit verschillende soepen, vleesgerechten en toetjes gekozen kon worden. Na enkele rondjes kienen kon iedereen terugkijken op een mooie afsluiting van deze gezellige bijeenkomst van de seniorenclub.