Ik ben Jeroen de Lange, 26 jaar en sinds kort woonachtig in het naastgelegen Zwolle waar ik vorig jaar de opleiding Sportkunde heb afgerond aan het Windesheim.

Sinds 1 november ben ik actief als buurtsportcoach in de gemeente Epe.

Hiervoor werkte ik in Steenwijk bij een sportschool waar ik mij bezig hield met diverse projecten op het gebied van gezondheid, leefstijl, sport en voeding. Daarnaast was ik werkzaam als coach en begeleidde ik mensen met en zonder (fysieke/mentale) beperkingen om een paar treden hoger op de ladder te komen (soms letterlijk)

Mijn sport achtergrond ligt voornamelijk in het fitness, volleyballen en de vechtsport! Maar eigenlijk vind ik alle sporten leuk om te doen. Ik probeer graag de sport/spellen uit die niet voor de hand liggen; zoals spikebal, calisthenics, KanJam en klimmen (off road).

Als buurtsportcoach ga ik mij de komende tijd richten op de Pietengym in Vaassen en Epe, de kennismakingstrajecten in samenwerking met de lokale sportverenigingen én de sportdagen van groep 7 & 8. Daarnaast is er een kans dat je me ziet op de BSO om lekker met je te sporten.