Emsterfeest 2017 24 t/m 26 augustus!

door | aug 1, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Donderdag 24 augustus

Aanvang 14.00 uur
Opening van het 99e Emsterfeest door een afgevaardigde van B en W van de Gemeente Epe met aansluitend een gezellige feestmiddag voor de senioren uit de Gemeente Epe. Onder leiding van ‘Band Joyride’ belooft het weer een gezellig middag te worden in de feesttent, met als hoogtepunt een optreden van ‘Jacques Herb’!

Voor leden is deze middag alleen toegankelijk op vertoon van de ledenkaart

Voor niet-leden geldt een toegangsprijs van € 7,50,-.

20.00 uur
Spectaculaire openingsavond van het Emsterfeest 2017 onder leiding van coverband ‘Kroepin’! Optredens van ‘Stef Ekkel’ en ‘Thomas Berge’ maken deze eerste avond compleet!

Vrijdag 25 augustus

14.00 uur
Deze middag wordt een te gekke middag met diverse activiteiten voor de jeugd. Combi Action Slide, een combinatie van springen, glijden en klimmen, een ijscokar en een schminkster zullen aanwezig zijn.

18.00 uur
Beachvolleybaltoernooi voor Emster Buurten en Bedrijven, welke dit jaar voor de 21e keer wordt gehouden.

Opgave kan via volleybal@emsterfeest.nl.

20.00 uur
Grote Feestavond in de feesttent! Met muziek van de populaire band ‘JackFire’, afgewisseld met optredens van ‘Havenzangers 2.0’ en ‘André Hazes Jr’ wordt de tent op z’n kop gezet!

Zaterdag 26 augustus

10.00 uur
Vertrek groots opgezette optocht met praalwagens, buurten, verenigingen, bedrijven en muziekkorpsen uit de Gemeente Epe.

Opgave voor de optocht kan via opgaveoptocht@emsterfeest.nl.

Route: inrijden vanaf de Spoorstraat, opstellen Stationsweg, Hoofdweg, Oranjeweg, Kerkhofweg, Zuster van Rossumweg, Dokter van Gelderweg, Kerkhofweg. Ds. van Rhijnstraat, Hullandstraat, Kuilakkerweg, Hezeweg, Hogeweg, Hanendorperweg, Stationsweg richting feestterrein.

12.00 uur
Prijsuitreiking en de bekendmaking van de publieksprijs van de optocht in de feesttent, afgewisseld met muzikale talenten van de Zingende Stucadoor.

13.00 uur
Aanvang van het traditionele vogelschieten, verzorgt door het St. Maartensgilde uit Epe, waarbij ook dit jaar weer zal worden gestreden om de titel ‘Schutterskoning van Emst’.

13.30 uur
Aanvang van het middagprogramma waarbij er voor elke leeftijd verschillende activiteiten zijn, zoals Schapendrijven met bordercollies, ezels rijden en Kleinderenshow, kleedjesmarkt en kofferbakverkoop.

Opgave voor de kleedjesmarkt en kofferbakverkoop kan via kofferbakverkoop@emsterfeest.nl

16.00 uur
Optreden van de alom bekende ‘Heuischudders’ uit Emst in de feesttent.

20.00 uur
Daverende finaleavond van het Emsterfeest 2017 met muziek van ‘Perfect Showband’, met als finale een optreden van ‘Gebroeders Ko’!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: