Vrijdag 23 november a.s. is er weer de Emster wintermarkt. Al jaren in november een begrip in Emst. Van alles is er dan te doen op deze wintermarkt en te beleven.

Voor de wat ouderen is er de gelegenheid om de sjoelbak te hanteren. Kinderen kunnen grabbelen in de grabbelton, touwtjes trekken en ze kunnen geschminkt worden.

Uiteraard mag op een wintermarkt het rad van fortuin niet ontbreken. Maar ook de marmottenbaan trekt ieder jaar veel bekijks en ook dit jaar is de marmottenbaan aanwezig. Velen weten niet wat met de Emster handtekeningenlijst precies bedoeld wordt. Maar die is er wel. Nieuwsgierig? Dan moet je 23 november komen!!

Bezoekers moeten absoluut de portemonnee niet thuislaten, want allerlei prachtige handwerkspullen zijn te koop. Vrijwilligers hebben prachtige spullen gemaakt van groen en natuurlijk is er de traditionele rommelmarkt. Ook is gedacht aan de inwendige mens.

Oliebollen smaken het hele jaar. En wie geen oliebol lust, er is ook koffie met koek of cake. En wie geen trek heeft in een oliebol, plak cake of koek, dan neem je toch gewoon een pannenkoek, kop soep of een broodje frikandel.

De opbrengst van de markt is voor de G.Z.B.-project fam. Geluk in Peru en I.Z.B.-project Rotterdam. De Emster wintermarkt is 23 november van 15.00 tot 21.00 uur in De Hoeksteen achter de Hervormde Kerk te Emst, Vaassenseweg 1.