Boekenkring in Bloemfontein

Houd u van lezen en vind u het leuk om met anderen het gelezen boek te bespreken aan de hand van stellingen? Dan is de boekenkring in Bloemfontein, onderdeel van Koppel-Swoe, iets voor u. U mag vrijblijvend binnenlopen bij de eerstvolgende bijeenkomst en mee doen.

De boekenkring is een gezellige groep mensen die met veel enthousiasme aan het lezen is. Doordat iedereen inbreng heeft over te lezen boeken is er een mooie variatie aan boeken die in een jaar besproken worden. Een van de deelnemers, Margriet Snel, is de begeleider van deze groep. Het seizoen van de boekenkring start in oktober en duurt tot en met april.

De boekenkring heeft nog ruimte voor nieuwe leden. De eerstvolgende bijeenkomst van de boekenkring in Bloemfontein (Wetstraat 12 in Vaassen) is op maandag 22 oktober 2018. Deelname aan de boekenkring kost u niets, u betaalt alleen maar voor uw kopje koffie of thee. U bent van harte welkom om tijdens de boekenkring binnen te lopen in het wijksteunpunt.

Rummikub in Bloemfontein Vaassen

Op donderdag 25 oktober 2018 is er in wijksteunpunt Bloemfontein een spelmiddag aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om van 14.00 uur tot 16.00 uur te komen kaarten of rummikub te spelen.

Eens per maand wordt in het wijksteunpunt Bloemfontein deze spelmiddag gehouden. De begeleider van deze middag is Annie Gerritsen die u van harte welkom zal heten en u tevens zal voorzien van een kopje koffie of thee. Meedoen is gratis.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra. Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe op nummer 0578-676767 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .
Kijk ook op www.swo-epe.nl