Mirac is  8 jaar en zit in groep 5 van “de Mozaiek” . School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Mirac speelt bij VIOS omdat hij het een leuke club vindt en dat omdat er vriendjes van hem ook bij VIOS voetballen. Hij speelt in de JO9-1, waar hij meestal rechter spits speelt maar wordt ook wel eens als linkerverdediger ingezet.

Tijdens de trainingen vind Mirac “lummelen” erg leuk. In de wedstrijden die hij op zaterdag speelt vindt hij toch wel doelpunten maken het leukst. Naast het voetbal gamet Mirac en dan speelt hij liefst GT online. Op de vraag wie de beste speler van VIOS is wist hij geen antwoord te geven. Hij hoopt in ieder geval dat als hij in VIOS 1 speelt dat hij de beste is. Dat wordt dus hard trainen.

Feyenoord vindt hij de beste club en de beste speler van de wereld speelt ook voor deze club en dat is Robin van Persie. Hij heeft een mooie passing en maakt mooie doelpunten. Het lekkerste eten vindt Mirac aardappels.  Op de vraag wat hem het leukste lijkt aan het pupil van de week zijn vindt hij om een doelpunt te maken bij de keeper van Rood Wit’58. We zijn reuze benieuwd! Tot slot, wat is jouw voorspelling voor de wedstrijd Vios – Rood Wit’58? Hierop zegt Mirac dat VIOS gaat winnen en wel met 5-2.

Wij wensen Mirac een hele fijne middag toe, met hopelijk toch wel de winst en 3 punten voor VIOS.

Veel plezier Mirac!

André Vogel.