Dartclub Blue Sky, kortweg DBS, en dan met name het derde team, onder aanvoering van Sjoerd Dijkgraaf, vonden het nodig om eens hun kleding sponsoren Martin Pannekoek Emst BV en eigenaar Harrie van Zaalcentrum Blue Sky Emst in het zonnetje te zetten.

Dit gebeurde afgelopen week, want toen speelde DBS 3 hun laatste competitiewedstrijd tegen het dartteam van eetcafé Modern uit Zutphen. Beide teams spelen in de competitie in de 3e divisie in de regio Zutphen-Apeldoorn-Deventer, kortweg de Steden Driehoek.

Het team van eetcafé Modern uit Zutphen doet het aanzienlijk beter dan het team van DBS 3, want zij staan op de 5e plek en het team uit Emst staat op de 11e plek van de 12 teams, voorlaatst dus. Toch gaat het er altijd heel erg gezellig toe bij DBS 3. Zij spelen altijd met de Olympische gedachte, want meedoen is belangrijker dan winnen. Voor het komende seizoen willen ze echter deze gedachte even laten varen, want dan willen ze voor het kampioenschap gaan.

Dartclub Blue Sky is opgericht in 2001 en speelt op dit moment met 4 teams. Ieder team bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 7 personen.  Daarnaast hebben ze iedere woensdagavond een vrije inloop in Emst vanaf half acht ‘s avonds. Iedereen die wel eens wil darten, is dan van harte welkom bij Dartclub Blue Sky.

Daarnaast worden er regelmatig toernooien georganiseerd in Emst. Zo is er zaterdag 16 juni a.s. een single toernooi. Darters kunnen zich tot op de dag zelf inschrijven. Bij voorkeur bij Ed van der Haar, telefoon 06 27283219.