Dames CVO wint van ABS

door | nov 11, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdagavond speelde CVO Dames 1 de thuiswedstrijd tegen ABS uit Bathmen. De tribune in de Wieken was weer goed gevuld met CVO supporters. ABS heeft net als CVO de doelstelling om voor het kampioenschap te gaan. Ze hebben maar net verloren van de huidige koploper Wijhe. De dames van CVO, die op dit moment tweede staan, wisten dus dat deze wedstrijd gewonnen moest worden.

Meteen na het beginsignaal werd al duidelijk dat beide ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. De score ging eerst gelijk op, maar ABS kon toch uitlopen en na 10 minuten stond ABS voor met 3-6. Werk aan de winkel voor CVO en de dames wisten zich weer knap terug te knokken tot 7-7.
CVO kreeg een aantal tijdstraffen tegen maar wist ondanks dit toch de stand naar een 11-10 te krijgen.

Er waren mooie acties en goed samenspel. Dit resulteerde dat CVO met een voorsprong de rust in ging.  Na rust zetten CVO dit goede spel voort en kwamen de dames voor te staan met 21-16. Maar CVO liet ABS toch weer terugkomen in de wedstrijd en de stand was weer 21-19. Maar dit was de laatste stuiptrekking van ABS.

Daarna waren zij niet meer opgewassen tegen de CVO dames die niet meer te stoppen waren in het laatste kwartier van de wedstrijd. Met snel spel en mooi uitgespeelde kansen werd het 31-24 in het voordeel van CVO en waren de felbegeerde punten voor CVO. De volgende wedstrijd van de dames is over 2 weken. Zij spelen dan op zaterdagavond 24 november de uitwedstrijd tegen Dalfsen.

Scoreverloop: Corine Vernooy (6), Dian Brummel (6), Sharon Prins (5), Maud Hagen (4),
Eline Meuleman (2), Laura Stegeman (3), Eileen Pelgrom (2), Sara van Bussel (1), Nienke de Graaf (1), Amy Bokma (1), Jamie Augustinus.