Begin november wordt er in veel plaatsen in Nederland de Week van de Dialoog gevierd. Voor de gemeente Epe is dat dinsdag 6 november de centrale dag van de Dialoog. Er zullen op verschillende locaties dialoogtafels worden georganiseerd van ongeveer 7 personen met een gespreksleider/ster. De gesprekken vinden plaats onder genot van een hapje en een drankje en duren maximaal 2.5 uur.

Doe mee!

Iedereen in de gemeente Epe wordt van harte uitgenodigd om het gesprek met een anderen over het thema “elkaar zien”aan te gaan, een thema dat op iedereen betrekking heeft. Aan de Dag van de Dialoog kan op verschillende manieren meegedaan worden.

Als organisator van dialoogtafels.Organisatoren van dialoogtafels zijn personen die doorgaans namens een organisatie één of meer dialoogtafel(s) organiseren op een eigen locatie. Hiervoor krijgen ze inhoudelijke en organisatorische ondersteuning van de project groep die deze activiteit coördineert.

Als gespreksbegeleider van dialoog tafels. De Kwaliteit van het gesprek is afhankelijk van de vaardigheden van de gespreksbegeleider in de dialoogmethodiek. Daarom wordt aan alle gespreksbegeleiders een korte training in de dialoogmethodiek aangeboden. Deelname aan deze gratis training is voorwaarde voor de inzet als gespreksleider.

Als gespreksdeelnemer. Om mee te doen aan het gesprek. Alle deelnemers dienen zich vooraf aan te melden zodat de organisatie gemengde gesprekstafels samenstellen

Voor meer informatie over de Dag van de Dialoog kunt u contact opnemen met de organisatie; tel: 0578 676767 / 06 12961642 of www.koppleepe.nl/welzijn/dag-van-de-dialoog/

Deelname is gratis. Iedereen is welkom!