De handbaldames moesten zondagmorgen aantreden tegen de dames van Kwiek uit Raalte. Volgens trainer Raymond Diks was het een echte zondagochtend wedstrijd. Het was zeker geen goede wedstrijd waarbij CVO meeging in het tempo en spel van de tegenstander. Kwiek was zeer traag in de opbouw. CVO speelde niet het eigen snelle spel.

Op het moment dat ze dat wel deden en druk zette, vlogen de doelpunten er ook in. Wel werden er veel kansen gemist, in tegenstelling tot vorige week tegen koploper Wijhe toen alle kansen er bijna in gingen. Daarom maakten de dames zichzelf onnodig moeilijk. Trainer Diks: “Ik heb geen moment het gevoel gehad dat we hier zouden gaan verliezen. Zodra wij ons eigen spel en tempo gingen bepalen vlogen de ballen er wel lekker in.

De eindstand van deze wedstrijd was 22-25 in het voordeel van CVO. We nemen deze belangrijke punten mee naar Vaassen (op dit moment staan we tweede) en gaan ons concentreren op de volgende wedstrijd”. Deze wedstrijd wordt op zaterdagavond 15 december gespeeld om 19.00 uur in de Wieken.

Scores: Corine Vernooij (7), Sharon Prins (5), Sara van Bussel (4), Maud Hagen (3),
Nienke de Graaf (3), Laura Stegeman (2) en Jelena Speldenkamp (1). Verder speelden mee Marlou Boergonje (keepster), Eline Meuleman, Amy Bokma en Jamie Augustinus.