Computerspreekuur in de Hezebrink

door | nov 9, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

In Emst is er een speciaal inloop spreekuur voor mensen die vragen hebben over het gebruik van hun computer, laptop, tablet of zelfs mobiele telefoon. Het spreekuur vindt plaats, eens per maand, op de dinsdagmiddag gelijk met de openingstijden van de bibliotheek. Het eerstvolgende spreekuur is op dinsdag 14 november 2017.

 Het komt regelmatig voor dat, met name ouderen, vragen hebben over het gebruik van hun computer, laptop maar ook hun mobiele telefoon. Er is tijdens het spreekuur een deskundige vrijwilliger aanwezig die uw vragen kan beantwoorden en u eventueel ook kan ondersteunen in het gebruik van uw apparaat.

U kunt elke tweede dinsdag van de maand ‘s middags van 14.30 tot 16.00 uur voor dit computerspreekuur bij de bibliotheek in de Hezebrink binnenlopen U hoeft voor de uitleg niets te betalen, u betaalt alleen maar voor het kopje koffie dat u eventueel nuttigt.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt de Hezebrink, Linda Seinstra,  telefonisch bereikbaar via SWO/E tussen 8.30- 12.30 uur op 0578-620988.  Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: