Vaassen – Vrijdagavond om 20.00 uur mocht Hans van Brink in de Rank de opening verrichten van de clubshow van Kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken. Tijdens de opening werden ook enkele jubilarissen gehuldigd. Henk Beekhuis, werd gehuldigd met zijn 40 jaar lid van de vereniging.

Aan Ben Hendriks  werd een speld met oorkonde uitgereikt namens 25 jaar lid van de Landelijke bond Kleindierliefhebbers Nederland. De dieren werden vrijdags gekeurd door verschillende keurmeesters. Bij de konijnen waren de heren H. van Weelden en P. A. Bakker uitgenodigd om de verschillende rassen te beoordelen.

Grote en kleine hoenders werden dit jaar door dhr. B. Bleijenberg beoordeeld. Voor de sierduiven kwam dhr. T. Brouwers hij beoordeelde een mooie klasse aan ingezonden sierduiven. De hoofdprijzen waren dit jaar bij de konijnen voor combinatie van Westerveld met een Rex in de kleur opaal en de C-klasse werd gewonnen door combinatie Bakker met een kleurdwerg zilvervos zwart.

De mooiste hoender was een Brahma kleur zwart van J. Breden. Ons lid G. Steenbergen showde met een zwarte Barnevelder kriel de mooiste bij de dwerghoenders. De mooiste sierduif was dit jaar  een Brunner kropper geel van ons lid J. Bosch.