Buurtpreventie app voor Vaassen!

door | jan 4, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Download de Veiligebuurt app nu op uw telefoon. Ga naar www.veiligepe.nl en like onze nieuwe Facebook pagina op www.facebook.com/VeiligEpe

Gebieden Vaassen: Vaassen Centrum, Vaassen West, Oosterhof, Eekterveld, Vaassen Zuid, Vaassen oost, Vulcanus, Vogelbuurt, Berkenoord 1, Berkenoord 2,
Vaassen Noord, Heggerenk, Transvaalbuurt, Oranjebuurt, Parkweg  en de Teije.

Waarom moet ik kiezen voor de Veiligebuurt app?
Privacy met stip op nummer één.
Buurtpreventie apps zijn tegenwoordig met velen, maar desondanks blijft het overgrote deel van de burgers aarzelen over buurtpreventie. Het delen van je telefoonnummer en daarmee WhatsApp profiel incl. foto en status en emailadressen wordt door velen ervaren als – een terechte – drempel.

De Veiligebuurt App kun je net als alle andere apps downloaden en je wordt op basis van je adres automatisch toegevoegd aan de juiste buurtgroepen. Emailadressen en telefoonnummers worden niet met jouw buren gedeeld.
Volledig gefocust op veiligheid!

Buurtpreventie is het nummer één doel van Veiligebuurt. Is het je niet te doen om buurtactiviteiten maar wil je simpelweg op de hoogte blijven van de veiligheid, verdachte activiteiten en meldingen in jouw buurt? Dan is de Veiligebuurt App perfect voor jou.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: