Boeketterie de Anemoon en Knap Goed organiseren lente styling dag

door | feb 23, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op de foto staan Ellen van der Most , eigenaresse van Knap Goed en Melinda van der Scheer, eigenaresse van de Anemoon.

Langzaam maar zeker laat het voorjaar zich weer zien. De zon komt regelmatig door en de bollen staan alweer in bloei. Hét moment om een frisse wind door je interieur te laten waaien! Daarom organiseren Boeketterie de Anemoon en Knap Goed woon- en lifestyle accessoires op zaterdag 3 maart een gezellige lente styling dag!

Tijdens de lente styling dag zal de Anemoon in een extra feestelijk jasje worden gestoken. Je kunt er niet alleen voor een mooie bos bloemen of plant terecht, maar ook Ellen van der Most zal aanwezig zijn. Ellen is de eigenaresse van Knap Goed en haar unieke woonaccessoires waren afgelopen zondag in de eerste aflevering van het bekende tv-programma ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ te zien.

Op de lente styling dag kun je haar collectie in de Anemoon komen bewonderen en voorziet ze u graag van gratis interieuradvies! Daarnaast zal er goed voor de inwendige mens worden gezorgd. Bij binnenkomst wordt u van koffie, thee en iets lekkers voorzien en bij besteding van €25 of meer ontvangt u een leuke goodiebag.

Komt u zaterdag 3 maart ook een kijkje nemen aan de Hoofdweg 35 in Emst? We zien u graag!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: