Houd je van lezen en vind je het leuk om met anderen een boek te bespreken aan de hand van stellingen? Dan is de boekenkring in steunpunt Bloemfontein misschien wat voor jou! Op maandag 9 maart komt de boekenkring weer bij elkaar van 10.00 tot 11.30 uur. Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers.

 Eens per vijf weken komt op maandagochtend de boekenkring bij elkaar. De boekenkring bestaat uit een groep mensen die met veel enthousiasme leest. Doordat iedereen inbreng heeft over de boeken die gelezen worden is er een mooie variatie aan boeken die in een jaar besproken worden. Een van de deelnemers, Margriet Snel, is de begeleider van deze groep. Tijdens de bijeenkomst op 9 maart wordt het boek: de mannen van Maria van de schrijfster Anneloes Timmerije besproken. Deelname aan de boekenkring kost niets, je betaalt alleen voor je kopje koffie of thee.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl