Fotobijschrift: Zaterdag heeft C2 een wedstrijd gespeeld in de Koekoek en hebben zijn sponsor Bart en Margo IJsseldijk bedankt voor de mooie shirts. Deze wedstrijd hebben de meiden helaas verloren, maar de eerste wedstrijd van het seizoen werd op 21 september al met 3-2 gewonnen.

 

Van links naar rechts en van boven naar beneden: Bart IJsseldijk (sponsor), Ton Hollak (trainer), Loes Overvelde, Jasmijn Gorter, Jenthe Rodijk, Nikki IJsseldijk  Jasmijn van Vemde, Jarijn Dijkkamp.
Margo IJsseldijk (sponsor), Asude Erkaya (trainer), Noor Menkhorst, Feija van Drie, Marit Prins, Naomi van Werven. 

Afwezig op de foto: Naomi Tessemaker.

In 2018 heeft volleybalvereniging Blok EVC besloten om een mini-team klaar te stomen voor de jeugd; een nieuw meisjes C team

Ton Hollak en Asude Erkaya hebben een vol jaar twee keer in de week met de meiden getraind. Er is heel hard gewerkt met het team en ook aan de team spirit is gewerkt. De trainers Ton en Asude organiseerden een kookworkshop, beachvolleybal en zelfs een aardbeien en bonen kweekwedstrijd!

En nu gaat het team het aankomende seizoen spelen als meisjes C2. Ook eigen speelshirts hebben zij geregeld. Bart IJsseldijk Metaal en Dienstverlening was meteen bereid om het team van zijn dochter Nikki te sponsoren.

Het is intussen al een heel hecht team geworden. De meiden zitten op verschillende scholen en wonen in Vaassen, Emst en de Beemte. Ook als ze niet volleyballen weten ze elkaar te vinden. Ze vinden de sport zo leuk, omdat het een teamsport is. Ook de techniek wordt genoemd. Als je ze vraagt waar ze goed in zijn, noemen ze het onderhands opslaan, aanvallen en zelfs al smashen. De trainers oefenen regelmatig met het bovenhands opslaan en dat werpt al zeker zijn vruchten af.

Blok EVC wenst de meiden dit seizoen veel sportief succes!