Rabobank Noord Veluwe organiseert samen met Notariskantoor Stelwagen & Ridderhof uit Vaassen de bijeenkomst ‘Testament en Erfrecht’ in Dorpscentrum De Wieken. Hierbij de uitnodiging.

Uw vermogen is méér dan een hoeveelheid geld. Het is verweven met uw persoonlijke geschiedenis.
Ook wat u wilt met uw vermogen is puur persoonlijk.

Vermogen overdragen
Weet u wat de financiële en juridische gevolgen zijn wanneer u komt te overlijden? Hoe is dan de omvang en samenstelling van uw nalatenschap? Er zijn allerlei mogelijkheden om (bij leven) vermogen over te dragen. U kunt bijvoorbeeld contant schenken, schenken tegen schulderkenning, lenen in combinatie met kwijtschelden, enzovoort.

Uitnodiging
Op 20 november geven Notaris Jan Stelwagen van Notariskantoor Ridderhof & Stelwagen uit Vaassen en Arnaud Veltmaat, senior Vermogensplanner bij Rabobank, u graag meer inzicht in de mogelijkheden en de financiële gevolgen van het overdragen van uw vermogen en het levenstestament.

Gedurende deze avond is er ook voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Programma & Locatie

Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in Dorpscentrum De Wieken, Molenstraat 15 in Vaassen. Het programma start om 19.30 uur. Naar verwachting is het programma rond 21.00 uur afgelopen. Wij praten dan nog graag met u na, onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden
Wij ontvangen graag uw aanmelding voor deze bijeenkomst.

U kunt zich via de website rabobank.nl/noordveluwe aanmelden

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-veluwe/